Splošni pogoji poslovanja

1. Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki vsebujejo niz znakov. Piškotki nam pomagajo izboljšati naše spletno mesto, ter zagotoviti boljše in bolj prilagojene storitve, na primer s shranjevanjem informacij o vaših preferencah in nam omogočajo, da vas prepoznamo, ko se vrnete na naša spletna mesta.

2. Katere piškotke uporabljamo?

krog

Strogo potrebni piškotki: Ti piškotki so nujni, da vam omogočimo premikanje po naših spletnih mestih in uporabo funkcij, kot je dostop do varnih območij spletnega mesta. Brez teh piškotkov vam ne bi mogli zagotoviti storitev, kot je omogočanje ustrezne vsebine glede na vaš tip naprave.

krog

Google Analytics: Ti piškotki nam omogočajo, da vidimo, ali naše spletno mesto dobro deluje – na primer lahko vidimo, katere strani obiskovalci najpogosteje obiskujejo in ali dobijo sporočila o napaki.

krog

Facebook Pixle: Ta piškotek nastavi Facebook za prikazovanje oglasov, ko so po obisku tega spletnega mesta na Facebooku ali digitalni platformi, po obisku spletne strani.

3. Kako dolgo trajajo naši analitični piškotki?

Naši analitični piškotki potečejo po 6 mesecih.

3. Izbire glede piškotkov

Ob obisku naše spletne strani vas prosimo za soglasje za uporabo analitičnih piškotkov. Če si želite o tem premisliti, lahko kadar koli prekličete svojo privolitev z gumbom na prekliči soglasje.

4. Kontaktiraj nas

Če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja o tem, kako uporabljamo piškotke na naših spletnih straneh, nas lahko kontaktirate na info@sosnezgode.si 

Zadnja posodobitev: 3. januar 2022