Vizija SOS Nezgode

Naša vizija

Naša vizija v prihodnosti je biti prvi in  imeti vlogo prepoznavnosti na področju odškodnin. Kratkoročno je naš cilj doseči visoko uspešnost na domačem trgu. Zadovoljne stranke in poučevanje ljudi, ter osveščanje do pravice do odškodnin v primeru nesreče. Nadaljevali bomo z širjenjem podjetja na tuje trge, kot z nadgradnjo razvoja aplikacije sos nezgode, katera je uporabna pri nas, kot primerna za tujino.

Pokliči 080 30 44
Kaj so naše prednosti?

Naše vrednote so znanje in izkušnje predvsem pa smo inovativni in povezovalni

Že sedaj sodelujemo z agencijami in v prihodnje se bomo povezovali s podjetji, ter skupaj  širili ozaveščanje, da v primeru poškodbe imamo pravico do odškodnine. Krepili bomo stabilni partnerski odnos in se med seboj dopolnjevali, ter močnejši nastopali na trgu. Skupaj iščemo nove ideje, ki  jih preudarno in načrtovano uresničujemo. Preverite naše pravne storitve.

SOS Nezgode vizija in naše vrednote

Naši cilji

V prvih 5 letih ciljamo, da bomo zaposlovali med 20 in 30 mladimi pravniki in vsaj 5 odvetniki, ki bodo skrbeli za dobro pripravljene odškodnine.

Naša prihodnost se  rojeva in v prihodnosti bo vsaka družina vedela kako si pomaga z aplikacijo SOS Nezgode in našim podjetjem.

Sos Nezgode office
Cilj 1

Biti prepoznaven

Delamo na tem, da bomo prepoznavni doma in v tujini.

cilj 2

Razširitev aplikacije

Našo aplikacijo bomo širili na evropski trg in jo po potrebi izboljševali in nadgrajevali.

cilj 3

Pomoč ljudem

Želimo ljudi ozavestiti in jim pomagati do pravične odškodnine.

Brezplačen posvet z pravnikom