Pravne storitve v Ljubljani

Uredimo vam vse pravne storitve z pridobitvijo odškodnin iz naslova nezgod in nesreč. Pripravimo listine in celotno dokumentacijo za nepremičnine, kot svetujemo in izdelamo dokumente iz naslova zaposlitve.

Pošljite povpraševanje
Photo

Pravne storitve v 3 korakih

paper icon

1. Posvet

Pogovor z našim pravnikom o vašem primeru.

arrow
roka in svinčnik

2.Analiza in priprava dokumenta

Strokovno preučimo primer in pripravimo potrebni dokument.

arrow
denar

3. Uspešen zaključek

Zaključek postopka.

V naši pravni pisarni SOS Nezgode izvajamo brezplačne posvete za pravne storitve. Z našo pomočjo v SOS Nezgodah d.o.o. boste prejeli prave rešitve za svoje podjetje. Pripravljamo delovne pogodbe, priprava aneksov, pregled dokumentacije pri nepremičninskih poslih. Pripravljamo tudi dopise, pritožbe in ugovore. Nudimo vam celovito ponudbo pravnih storitev, ki zagotavljajo pravno varno izvedbo nepremičninskega posla.

Dokumentacija za nepremičnine:

krog

Pregled pravnega in dejanskega stanja in svetovanje v primeru neurejenega pravnega stanja na nepremičnini

krog

Naročilo potrdila o namenski rabi zemljišča

krog

Pridobitev mapne kopije, izpisek iz zemljiške knjige

krog

Pridobitev potrdila o ne uveljavljanju predkupne pravice

krog

Priprava kupoprodajne pogodbe

krog

Vodenje celotnega postopka prodaje nepremičnine

Pravne storitve za ustanovitev podjetja.

Z našo pravno pomočjo vam v času, ko se odpravljate na ustanovitev vašega podjetja stojimo ob strani z celostnim pravnim svetovanjem. Že pred samo registracijo podjetja vam stojimo ob strani tako, da vam pripravimo potrebno dokumentacijo za ustanovitev podjetja. Mladi podjetniki, kot podjetniki brez izkušenj potrebujete v začetku svoje poslovne poti pravne strokovnjake. Priporočamo, da se podučite o podjetništvu in uporabite naše usluge in storitve kot so priprava delovne pogodbe. V začetku poslovne poti je še kako pomembno, da se posvečate rasti podjetja. Priprava dokumentacije podjetja in reševanje pravnih vprašanj pa uporabite nas strokovnjake za delovno področje.

Pošljite povpraševanje
Pisanje pravnih dokumentov v Ljubljani.

Priprava pravnih listin:

krog

Pogodbe o zaposlitvi delavcev in poslovodnih oseb

krog

Pripravljamo akte podjetja, statut, pravilnike

krog

Priprava odpovedi o delovnem razmerju in zaključek delovnega razmerja.

krog

Dokumentacija o koriščenju dopusta v primeru odpovedi

krog

Izplačilo regresa in kdaj in koliko pripada

Dopolnitve pogodb:

krog

O nagradah in nadurah

krog

Letni dopust

krog

Pravilnik o mobingu

krog

Pravilnih o nespoštovanju kolektivne pogodbe

krog

Zapiranje podjetja

Pravno svetovanje in priprava pogodb:

krog

Podjemne pogodbe

krog

Najemne pogodbe

krog

Prodajne pogodbe

krog

Avtorske pogodbe

Kot naša stranka boste deležni posebne ponudbe. Pišite nam s spletnim obrazcem ali pokličite na 080 3044 in si rezervirajte pravni termin v naši pisarni.

Priprava kolektivne pogodbe

V kolikor ste se prepoznali v temu naslovu potem smo mi pravi naslov, da vam pomagamo in rešimo vaš nastali položaj. Veliko delodajalcev ne prijavi svojega delavca ali mu ne izplačuje dodatke, regresa itd. Tudi za vas je naša pravna pisarna SOS Nezgode d.o.o. pravi naslov. Kaj pa odpoved delovnega razmerja? V kolikor ste zaposlen kot delavec in niste lastnik podjetja, vam svetujemo, da kolektivno pogodbo pogledamo še pred podpisom in vas opozorimo v primeru redne ali predčasne odpovedi. Nudimo vam sestavo vseh vrst dopisov, s katerimi lahko rešite vašo težavo na prijazen in hiter način. Dopis je oblika sporočila kjer je po navadi pravno obrazložena situacija dejanskega stanja. Ob upoštevanju strank in njenih želja, je na koncu predlagana rešitev, ki je v tistem trenutku najboljša za vse vpletene stranke spora.

Pošljite povpraševanje
Izvajanje pravnih storitve v Ljubljani

Priprava pravnega mnenja v Ljubljani

Pravna pisarna SOS Nezgode Ljubljana vam na vseh področjih našega dela pripravi in izdela , po vašem naročilu pravno mnenje.

Pravno svetovanje za odškodnine v Ljubljani:

krog

Delovne nereče

krog

Prometne nesreče

krog

Nesreča na javnem mestu

krog

Dnevne odškodnine

V primeru nezgode vam bomo svetovali z našimi pravnimi nasveti, da boste dosegli čim večjo odškodnino za telesne poškodbe. Smo strokovnjaki za odškodnine.

Kaj so pravne storitve?

Pravne storitve so svetovanje in reševanje pravnih vprašanj! Pravne storitve ali vprašanja se rešujejo tako za fizične kot pravne osebe. Med pravne storitve spadajo pogodbe, vloge, akti in pisanje odškodninskih zahtevkov.

Kaj je pravno mnenje?

Pravno mnenje je dokument, ki obsega preučitev konkretne situacije in v katerem je podano naše objektivno mnenje, glede na dokumentacijo, ki nam jo posredujete, upoštevajoč zakonodajo, pravno teorijo in sodno prakso.

Kaj obsega pravna storitev?

Pravna storitev obsega pripravo pogodb, dopisov, odpovedi pogodb, kupoprodajne pogodbe, priprava pravnega mnenja…