Kdo smo mi?

Smo mlado podjetje SOS Nezgode z dolgoletnimi izkušnjami na področju odškodnin. Odločili smo se, da vso svojo pozornost posvetimo vsem vrstam odškodnin. SOS Nezgode je pravna pisarna, ki je prva v Sloveniji razvila mobilno aplikacijo imenovano SOS NEZGODE za pomoč pri nesrečah in vseh vrstah nezgod. Pisarna SOS NEZGODE ima sedež v Ljubljani, blizu obvoznice nasproti centra Aleja.

Izkoristi brezplačen pravni nasvet
Kdo smo mi sos nezgode

Podjetje SOS Nezgode vam omogoča hiter in enostaven dostop do pravne službe.

Našo pravno pisarno za odškodnine SOS NEZGODE Ljubljana smo odprli na dostopni lokaciji, da lahko stranka enostavno in hitro dostopa do nas in ima tri ure brezplačno parkirno mesto.

Razmišljali smo tudi o invalidni osebi in omogočamo enostaven dostop vsem invalidom z vozičkom ali z drugače omejeno telesno okvaro. Naša pisarna mogoča sprejem invalida, kot tudi imamo primerne sanitarije za invalidne osebe.

Kako pomagamo stranki v prvih 24 urah?

Za vse, ki se jim zgodi nesreča lahko uporabijo našo aplikacijo sos nezgode in si z napotki v njej pomagajo v  prvih 24 urah. Imamo brezplačno številko 080-30 -44 in e- pošto, na katero odgovarjamo hitro in ažurno. V kolikor nas kontaktirate, vas spremljamo in vam z napotki brezplačno svetujemo, ter vam z pravilnimi koraki pomagamo, da po končanem zdravljenju pripravimo dober in kvaliteten odškodninski zahtevek.

Izkoristi brezplačen pravni nasvet

Nastopamo samostojno, vendar tesno sodelujemo z odvetniško pisarno, ki ima že več kot 28 letne izkušnje na vseh področjih v Ljubljani.

Posebej smo se razvijali in delali na odškodninah in se trudili na izvensodnih poravnavah. Tako smo strankam zagotovili hitre in pravične odškodnine, brez dodatnih večjih stroškov. Razmišljamo, da ljudi ozavestimo in pomagamo, da skupaj poiščemo in uredimo odškodnino, v kolikor je podlaga za to. SOS NEZGODE d.o.o. svojim strankam ponuja brezplačno številko 080 30 44, brezplačno aplikacijo SOS NEZGODE, ki si jo naložite na mobilni telefon.

Ko stopite z nami v stik, se pogovarjate z strokovnjaki za nezgode. Pomembno nam je načelo pravičnosti zato smo natančni in hitri. Odškodninske vloge pripravimo skrbno in jih podkrepimo z argumenti in dokumentacijo. Z stranko smo prijazni in korektni, ker verjamemo, da zadovoljna stranka je naša nova stranka.

Izkoristi brezplačen pravni nasvet

Odločite se pametno in izberite SOS Nezgode!

Našim strankam nudimo brezplačno pravno svetovanje. Smo strokovni in trudimo se, da vam uredimo pravično odškodnino. Odškodnino uredimo hitro, skrbno in preudarno. Imamo odnos do stranke, uspešnost in znanje.

Znanje SOS Nezgode pravne službe
Znanje

Za nami stoji priznana odvetniška pisarna z 28 letnimi izkušnjami.

Odnos do strank SOS Nezgode
Odnos

Imamo prijazen odnos do strank in smo vredni zaupanja.

Uspešnost na pravnem področju  SOS Nezgode
Uspešnost

Strokovno preučimo primer in imamo visoko stopnjo uspešnosti.

Prednosti naše pravne službe

Prednost naše pravne pisarne je spletni obrazec, ki obsega vse pomembne in ključne informacije, ki jih potrebujemo, da lahko takoj ocenimo ali lahko uredimo odškodnino, kot tudi, kako  zahteven in obširen bo odškodninski zahtevek. Takoj smo povezani s stranko, ki ji brezplačno in hitro posredujemo nasvete. Ko gre zares in morate sprejeti odločitev je pravi nasvet zlata vreden.

Tukaj smo, da vam pomagamo. Ljubljana je naše mesto, kjer imamo sedež, vendar delujemo po celotni Sloveniji. Smo se modernizirali in smo se osredotočili na splet in aplikacijo. S tem smo skrajšali pot in čas. Nismo odvisni od odpiralnega časa pravne pisarne v Ljubljani ampak smo z vami 24/7 v tednu. Za čas vikenda pa nas nadomešča naša aplikacija SOS Nezgode, ki vam vse trenutke z jasnimi navodili stoji ob strani.

Naša cilj je, da vam hitro in učinkovito pomagamo pri nezgodi v kolikor se vam zgodi.

Pokličite nas še danes!