Odškodnina za prometno nesrečo Pravična poravnava

Uredimo vam odškodnino kot povzročitelju prometne nesreče in kot udeležencu prometne nesreče po tuji krivdi.

Izkoristi brezplačni posvet
prometna nesreča

Odškodnina za prometno nesrečo

paper icon
1. Dokumentacija
za odškodnino in poravnavo

Pridobitev celotne zdravstvene dokumentacije in ostalega dokaznega gradiva.

arrow
roka in svinčnik
2. Priprava vloge za pridobitev odškodnine in poravnave

Strokovni pregled dokumentacije o poškodbi in obširna priprava vloge za pridobitev odškodnine.

arrow
denar
3. Zaključena odškodnina in poravnava

Izplačilo: Pravična in visoka odškodnina

Kazalo

Kdaj nam pripada odškodnina za prometno nesrečo?


‍Denarna odškodnina v primeru prometne nesreče nam pripada:

 • Denarna odškodnina nam pripada, ko smo po tuji krivdi poškodovani v prometni nesreči
 • Denarna odškodnina nam pripada, če smo bili sopotnik in smo poškodovani v prometni nesreči
 • Denarna odškodnina nam pripada, ko smo poškodovani v prometni nesreči kot kolesar, pešec ali motorist
 • Denarna odškodnina za prometno nesrečo nam pripada, če smo bili poškodovani v prometni nesreči in smo mi povzročitelji
 • Denarna odškodnina za prometno nesrečo nam pripada, če je nesrečo povzročilo neznano vozilo ali oseba, ki nima zavarovano vozilo.
 • Denarna odškodnina za prometno nesrečo nam pripada, ko je povzročitelj tujec
Poravnava ali odškodnina za prometno nesrečo, vam pripada tudi kot sopotniku v prometni nesreči.

Do odškodnine v prometni nesreči ste upravičeni v kolikor ste utrpeli telesne poškodbe. Kot sopotnik lahko uveljavite pravico do odškodnine tudi, če je povzročitelj nezgode voznik vašega vozila ali drugega vozila. Odškodnina se uveljavi od povzročitelja prometne nesreče iz zavarovanja OA (avtomobilska odgovornost), ki se plača ob registraciji vozila in ga mora imeti vsako vozilo, ki je udeleženo v prometu.

Ali lahko uveljavim odškodnino kot povzročitelj prometne nesreče in s kom do odškodnine?

Tudi kot povzročitelj vam pripada odškodnina, če ste utrpeli telesne poškodbe (udarnine, ureznine, zlom…) in imate sklenjeno zavarovanje AO+. V primerih, ko ste povzročitelj nesreče vas moramo opozoriti, da nimate kritje za izvin in nateg vratne hrbtenice in strah.

V primerih kjer ste priznali krivdo z evropskim poročilom ali vas je PP spoznala kot povzročitelja prometne nesreče vam predlagamo, da se obrnete na strokovnjaka za odškodnine, saj z našo pomočjo bo odškodnina za nezgodo pravična in visoka.

Ali sem upravičen do odškodnine, če je povzročitelj neznano vozilo, pobegli voznik ali, če je vozilo neregistrirano? Z nami do odškodnine!

V primerih, ko voznik pobegne in je prišlo do stika z avtomobilom, motornim kolesom, in je nastala materialna škoda svetujemo, da nemudoma pokličete prometno policijo in prijavite pobeg iz kraja nezgode. V primeru, ko nastane prometna nezgoda v primeru, da voznik avtomobila nima sklenjenega zavarovanja avtomobila je prav tako potrebno obvestiti policijo, da naredijo zapisnik in, da lahko uveljavite odškodnine za telesne poškodbe, ki gre iz rezervnega sklada zavarovalnice.

Ko ste utrpeli telesne poškodbe in ste obiskali zdravnika predlagamo, da se obrnete na nas SOS NEZGODE, da pripravimo osnutek in se povežemo z Slovenskim zavarovalnim združenjem, ki krije telesne poškodbe v takšnih primerih in, da primer ne zastara.

Prometna nesreča s tujcem! Odškodninski zaplet.

V primeru, ko ste bili udeleženi v prometni nesreči s tujcem, je dobro poklicati policijo, da naredijo policijski zapisnik, ker v primeru telesnih poškodb, bolečin, ki se pokažejo z zamikom in boste uveljavili odškodnino za telesne poškodbe, ne boste imeli zapletov. Torej tudi v primeru, ko je povzročitelj tujec vam pripada odškodnina in vam uredimo odškodnino za materialno in nematerialno škodo. V nesrečah se odškodnina regresira, kar pomeni, da se odškodnina izplača iz strani Slovenske zavarovalnice, katera se poravna z zavarovalnico v tujini, kjer je imel ali še vedno ima sklenjeno avtomobilsko zavarovanje.

poravnava v primeru prometne nesreče
Prometna nesreča

Vsa potrebna dokumentacija v primeru prometne nesreče za odškodnino.

Odškodnina za prometno nesrečo - dokumentacija:

 • Podatek katera policijska postaja je obravnavala primer, če imate policijski zapisnik kopijo ali kopijo evropskega poročila in kopijo zavarovalne police
 • Vse zdravniške izvide od začetka nezgode, pa vse do zaključenega zdravljenja (izvidi, kartonček fizioterapije, pregledi specialista-ov, kopija delovni nalog
 • Kopijo zdravstvenega kartona
 • Kopija o bolniškem staležu
 • Slike nesreče (avtomobila, kolesa, motorja, traktorja, )
 • Slike poškodbe (modrice, ureznine, vidne šive, longete, mavec) vse kar je povezano z nezgodo.
 • Tri plačilne liste pred in med poškodbo
 • Vsa dokazila o izgubi dohodka, računi za zdravila, računi za uničene materialne stvari (mobitel, koli, trenirka…)
 • Predložite vse zavarovalne police, ki so vštete dnevna odškodnina ali bolnišnične dni, tudi kolektivna nezgodna  zavarovalna polica.
 • Zapisnik o negativnem preizkusu alkoholiziranosti
 • Osebni dokument
 • Veljavno vozniško dovoljenje
 • Z nami je potrebno podpisati pooblastilo in pogodbo o zastopanju
Kaj je dobro vedeti za primer prometne nesreče in pridobitve odškodnine?

Pripetila se vam je prometna nesreča in nimate vidnih poškodb, govorimo o lažjih telesnih poškodbah. Do odškodnine ste upravičeni tudi v primeru, ko poškodbe niso vidne in imate prisotne samo bolečine. V kolikor ste obiskali zdravnika v 24 urah vam uredimo odškodnino. Do odškodnine pa ste upravičeni v kolikor obiščete samo enkrat zdravnika. Višina pa je odvisna od poteka zdravljenja.

V kolikor govorimo o lažjih telesnih poškodbah in ste obiskali zdravnika, ki vas je pregledal in zapisal diagnozo za primer telesne poškodbe. Odškodnina za prometno nesrečo vam pripada v primeru, če ste samo enkrat obiskali zdravnika. Res pa je, da je višina odškodnine odvisna od poteka zdravljenja in trajanja zdravljenja.

Denarna odškodnina za prometno nesrečo je lahko zelo majhna ali je ni, če sami vlagate odškodninske zahtevke in tako se zavarovalnice zelo rade izognejo izplačilu pravične odškodnine in izplačajo najnižjo možno izplačilo odškodnine.

Ne čakajte, da boste imeli zdravljenje zaključeno, ker že v času zdravljenja je dobro imeti ob sebi strokovnjaka, ki se spozna na odškodninske zahtevke in se z takšnimi primeri vsak dan srečuje. Strokovnjak ob pravem času in na pravem mestu je v vašem primeru pravična in visoka denarna odškodnina.

Na začetku zdravljenja lahko v primeru srednje hudih in hudih telesnih poškodb pri prometni nesreči vložimo akontacijski odškodninski zahtevek za izplačilo delne odškodnine, ker bo zdravljenje trajalo dalj časa. Izplačani del odškodnine v primeru nesreče zavarovalnica kasneje valorizira v končni znesek.

Pomoč strokovnjaka to je (pravna služba) je potrebna tudi zato, da vam primer ne zastara za prometno nesrečo. V kolikor mine od nezgode več kot tri leta, obstaja možnost, da vam odškodnina ne bo izplačana in vam bodo primer zavrnili za prometno nesrečo.

Kaj pomeni AO - plus zavarovanje in kdaj mi pripada odškodnina?

AO+ zavarovanje je zavarovanje voznika za telesne poškodbe. Zavarovanje voznika je nujno za primer, ko pride do nesreče in, ko smo sami povzročitelji prometne nesreče in želimo odškodnino. Do odškodnine smo upravičeni v primeru telesnih poškodb, psihične, fizične in duševne bolečine.


Drugi pogoji za uveljavljanje odškodnine za nastale telesne poškodbe in morebitne druge poškodbe ob prometni nesreči, poleg sklenjenega AO-plus zavarovanja so še:

Odškodnina za prometno nesrečo - pogoji:

 • V 24 urah od nesreče obisk osebnega zdravnika ali obisk najbližje urgentne službe. Z obiskom opravite prvi pregled, kjer vam specialist doktor postavi diagnozo ali več njih, ki so posledica nezgode. Vso zdravstveno dokumentacijo je potrebno fotokopirat in zbirati.
 • Priporočljivo je poklicati policijo, da se naredi zaznamek ali celo zapisnik. Policist opravi preizkus alkohola in v kolikor imate pod 0,24 mg/l izdihanega zraka in se smatra, da niste vozili pod vplivom alkohola in tako se ovrže sum, da vam ne pripada odškodnina in samo tako vam brez zapletov uredimo odškodnine za telesne poškodbe.
Kaj je zavarovanje AO in kdaj imamo kritje odškodnine?

Avtomobilska odgovornost (AO) je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo.

Če v primeru nesreče z vašim vozilom povzročite škodo na stvareh tretjih oseb (hiši, ograji..) ali povzročite telesne poškodbe, celo smrt drugim udeležencem potem se odškodnina izplača iz zavarovanja AO.

Iz naslova AO zavarovanja se krije odškodnina tudi za vašega sopotnika v kolikor je bil v času nesreče v avtomobilu in se je pri tem telesno poškodoval. AO zavarovanje krije v celoti materialne stroške udeležencem v prometni nesreči.

Ali zavarovanje AO lahko uveljavim v tujini?

AO zavarovanje velja tudi v tujini in vam predlagamo, da ob sklenitvi zavarovanja  si priskrbite mednarodno karto zavarovanja (zelena karta) motornega vozila, ki velja kot mednarodno potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti (AO).

odškodnina za telesne poškodbe v primeru prometne nesreče
Kako lahko uveljavim odškodnino iz naslova AO zavarovanja?

Poravnavo vam uredimo in uveljavimo mi SOS NEZGODE d.o.o., ki smo strokovno specializirani na področju vseh vrst odškodnin, še posebej za pripravo odškodninskega zahtevka v primeru prometnih nesrečah.

Da lahko iz AO zavarovanja uveljavite odškodnino za telesne poškodbe , se smatra, da ste bili telesno poškodovani ali kot sopotnik pri povzročitelju prometne nesreče ali pa kot udeleženec prometne nesreče in ste utrpeli telesne poškodbe.

odškodnina prometna nesreča

Odškodnina za prometno nesrečo - pogoji za uveljavitev:

 • Da se lahko uveljavi odškodnina iz AO zavarovanja morate v 24 urah  od nesreče obiskati najbližjo urgentno službo ali pa svojega osebnega zdravnika.
 • Na evropskem poročilu morate biti zavedeni kot sopotnik ali udeleženec v prometni nesreči in prav tako v primeru policijskega zapisnika
 • Imeti morate kopije zdravstvene dokumentacije ( izvidi, pregledi specialistov, fizioterapije..)
 • Fotografije poškodb v kolikor so vidne( modrice, ureznine, longete, razni zdravstveni pripomočki za pomoč pri rehabilitaciji)
 • Bolniške liste in vse odločbe o izostanku iz dela
 • Osebni dokument in davčno številko
 • Vaš TRR kamor vam nakažemo denar od odškodnine
Kako postopamo v primeru smrti bližnjega?

Takšni primeri se nas zelo čustveno dotaknejo in posebno skrbno posvetimo čas za pripravo odškodninskega zahtevka.

Tudi za primer smrti je potrebna dokumentacija:

 • Policijski zapisnik ali poročilo o prometni nezgodi ( v kolikor z njim razpolagate ) v kolikor ne, ga pridobimo mi
 • Mrliški list
 • Rojstni list otrok
 • Poročni list partnerja
 • Potrdilo o skupnem gospodinjstvu ali izjava o medsebojni skupnosti s preminulim
 • Računi od pogrebnih storitev
 • Davčna številka in EMŠO
 • Številka transakcijskega računa
Kdo prejme odškodnino za smrt bližnjega?

Izplačilo odškodnine za smrt bližnjega prejmejo njegovi upravičenci. Odškodnina za prometno nesrečo se nakaže ožjim družinskim članom, to pa je (zakonec, otroci in starši) šteje se tudi izven zakonska skupnost. Odškodnino lahko prejmejo tudi bratje in sestre, če med umrlim in njimi obstaja trajnejša življenjska skupnost.

Ostali sorodniki v primeru smrtne prometne nesreče niso upravičeni do odškodnine. Sem spadajo stari starši, snaha, zet, dedek itd. čeprav so živeli v istem gospodinjstvu.

Kaj pa odškodnina v primeru prometne nesreče pod vplivom alkohola?

V kolikor ste povzročitelj prometne nesreče in  ste bili pod vplivom alkohola potem vam žal ne pripada odškodnina za prometno nesrečo v primeru telesnih poškodb. V kolikor pa je bila zabeležena  najnižja  prisotnost alkohola v izdihanem zraku in niste povzročitelj nezgode svetujemo, da nas nemudoma  kontaktirate na info@sosnezgode.si

Odškodninski zneski: Kakšna odškodnina se lahko pričakuje v prometni nesreči?

Odškodnina za telesne poškodbe pri prometnih nezgodah se deli na lahke, srednje, srednje težke, težke in trajne. Poznamo tudi smrtne.

Odškodnina za prometno nesrečo v primeru:

 • Enega obiska ali prvega obiska najbližje urgentne službe ali osebnega zdravnika in ne gre za resne poškodbe, kjer je postavljena ena do dve diagnozi. Sem spadajo lažje poškodbe kot so udarnina in nateg mišic. Višina je do 1200,eur.
 • Odškodnine, ki se smatrajo za lažje klasične so tudi lažji pretres, udarnina glave, ureznina, izvin in nateg vratne hrbtenice, udarnina rame, omrtvelost uda..)  Višina odškodnine je od  1200,00 eur pa do 15.000,00 eur in sta vsaj en obisk specialista in opravljena fizioterapija. Pomembne so trajne posledice in dolžina trajanja.
 • Klasičen zlom v prometni nesreči in ni kompliciran, ter se celi do dveh mesecev ali do 6 tednov, pa znaša med 4000,00 in 15,000.00 eur v enkratnem znesku.
 • Poznamo tudi komplicirane zlome, operacije, prelom in kompresijski zlom, kot natrgane mišice. Višina znaša od 8,000.00 in 30,000,00 eur. V takšnih primerih se lahko pripeti še kakšen zlom ali natrgane mišice.
 • Ko gre za resne in večkratne zlome, trajne poškodbe živca ali živcev, ohromelost, gluhost uda ali udov pa je odškodnina lahko visoka do 80,000
 • Poznamo pa trajne invalide, tetraplegike po poškodbi, ki pa lahko obsega poravnavo do 1000,000.00 eur. Odškodnina je lahko tudi v obliki rente, ki je enkratna, večkratna ali doživljenjska.

Prednosti zavarovanja in avtomobilska odgovornost za prometno nesrečo.

Ko se zgodi prometna nesreča, ni samo vozilo tisto, ki se lahko poškoduje, čeprav pomislimo na škodo pri avtomobilu. Ta je največkrat dobro zavarovana. Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je po zakonu obvezno in nam krije škodo, ki jo voznik vozila povzroči drugim voznikom vozila in osebam v vozilu, kot tudi samega vozila.

Poškodbe potnikov v vozilu povzročitelja in drugih vozil, ki so bila udeležena v nesreči so krita z zavarovanjem avtomobilske odgovornosti.

Zakaj je potrebno zavarovati voznika avtomobila za primer prometne nesreče?

Kaj se zgodi z vozilom povzročitelja in njim samim, če je utrpel telesne poškodbe? Tukaj je potrebno vedeti, da je dobro imeti zavarovanje voznika ali tako imenovani AO-plus. Avtomobilski kasko bo poskrbel za popravilo vozila povzročitelja. Telesne poškodbe za voznika pa ni krito iz obveznega zavarovanja avtomobila ampak mora povzročitelj nesreče imeti zavarovanje AO-plus.

Zavarovalnica vam za telesne poškodbe kot trajne posledice krije škodo, ki ste jo utrpeli, kot v primeru smrti se odškodnina izplača, oziroma povrne upravičencem. To pa so svojci.

Predlagamo, da vsi, ki imate veljaven vozniški izpit sklenete zavarovanje AO-plus, da v primeru prometne nesreče ne ostanete brez odškodnine. Temu lahko rečemo kasko za telesne poškodbe voznika.

Iz prakse povemo, da v primeru prometne nezgode, so pogosto poškodovani vozniki vozil, ki utrpijo telesne poškodbe in nimajo kritja in zato imajo slabe izkušnje, katerim se lahko v naprej izognemo. Sklenite zavarovanje AO plus in odškodnina bo vaša v primeru telesnih poškodb.

Ali je nezgodno zavarovanje isto kot avtomobilsko zavarovanje?

Velika razlika je med zavarovanji. Nezgodno zavarovanje lahko vzporedno uveljavimo z avtomobilskimi zavarovanji. Prometna nesreča je vrsta nezgode, kot padec, udarec, ureznina in še bi lahko naštevali, vendar se obravnava ločeno in je neodvisen dogodek, ki se drugače vrednoti. Pri nezgodnim zavarovanjem je krita dnevna odškodnina, bolnišnične dni, invalidnost, dnevna odškodnina in se lahko uveljavlja tudi, če ni prometna nesreča. Je pa res, da se nezgodno zavarovanje upošteva pri prometni nesreči za telesne poškodbe ali smrti v primeru, da jo imamo sklenjeno. Tudi kolektivno nezgodno zavarovanje. Pri nezgodnem zavarovanju se krijejo prenočitve v bolnišnici in stroški zdravljenja, vendar na nezgodni polici mora biti to označeno. Pomembno je, da smo dobro seznanjeni kaj pravi drobni tisk pri taki obliki zavarovanja. Dobro je jasno povedati zavarovalnemu agentu, ali želimo imeti krito prometno nesrečo, ali nezgodo, ali pa oboje.  

Prednosti AO-plus v primerjavi z nezgodnim zavarovanjem?

Velikokrat se pripeti, da zaradi poškodbe ne moremo več opravljati svojega poklica in je potrebno opustiti in si poiskati novo zaposlitev. Pogosto se je potrebno tudi dodatno izobraževati in nimamo lastnih sredstev za šolanje.  Nadalje se pri nezgodnem zavarovanju dnevna odškodnina in morebitna ugotovljena invalidnost oblikujeta na podlagi zdravstvene dokumentacije in ocene zdravnika cenzorja, ki poda oceno invalidnosti skladno z zavarovalno pogodbo.

Zavarovanje AO-plus pa upošteva tudi, kako vi sami občutite posledice poškodovanosti. Zavarovalnina oziroma višina odškodnine pa mora biti in ustrezati v okvirjih denarnih sredstev, ki jih določa slovenska sodna praksa za takšne primere.

Druga prednost pa je zavarovalnina. Pri AO-plus znaša zavarovalna vsota maksimalen znesek, ki vam ga lahko zavarovalnica povrne je 100,000 eur.

Kakšno zavarovanje mi priporočate kot strokovnjaki za odškodnine?

Seveda vam ne želimo nesreče ali nezgode, v kolikor pa se zgodi takšen nepredviden dogodek, pa smo mnenja, da potrebujete strokovno osebo in to smo mi.

Ker pa se ljudje težko odločimo za zavarovanja in sklepamo samo tista, ki so po zakonu obvezna, velikokrat prihaja do krute resnice in spoznanja, da ostanemo praznih rok, ko to najmanj pričakujemo.

Naše sporočilo je eno samo:

Če ste si kupili jekleni konjiček ( avto, motor..) potem se zavarujte za primer poškodbe ali prometne nesreče.  To pa je AO-plus ali drugače imenovano, zavarovanje voznika za primer telesnih poškodb, kot nezgodno zavarovanje , ki vključuje dnevno odškodnino, bolnišnične dni, invalidnost in smrt.

V primeru prometne nesreče lahko uveljavimo obe odškodnini in tudi prejeli jo bomo. V primeru smrti pa je upravičenec vaš ožji družinski član ali izven zakonski partner. V vsakem primeru pa obiščite strokovnjaka za odškodnine. To pa smo mi tako imenovane pravne službe, ki se pretežno ukvarjamo samo z preučevanjem kako urediti čim višje in pravične odškodnine za naše stranke. Odškodnina je naša pravica in v primeru smrtni je potrebno uporabiti znanje strokovnjaka.

V čem je razlika ali sami vlagamo odškodninski zahtevek ali pa se odškodnina vloži pri vas?

Razlika je zelo velika in sicer mi prakse vemo kako visoka odškodnina se okvirno izplača. Poznamo tudi sodno prakso, v kolikor pa nimamo izkušenj z določenim primerom, pa vedno lahko pogledamo in zadevo preučimo.

Dejstvo je, da vsak primer temeljito preučimo in vse dejavnike upoštevamo in ga tudi strokovno pripravimo. Imamo znanje. Ljudje, ki pa so samo poškodovani in jim ta stroka ni poznana, pa nima dovolj širokega znanja, kaj vse je potrebno upoštevati, da se pridobi odškodnina, kako visoko se lahko upošteva, kaj je realno pričakovati in je pravična odškodnina. Ne smemo pozabiti na trajne posledice, ki pa so največkrat nevidne očesu, vendar še kako pomembe. Ljudje imajo dolgotrajne bolečine, omejeno gibljivost in velikokrat se menja poklic zaradi nesreče. Vse to je potrebno upoštevati, ker prihaja do primerov, ko ljudje zaradi nesreče dokončno izgubijo delovno mesto in morajo menjati zaposlitev.

Odškodnina za primer nesreče materialnih stroškov!

V prometni nesreči nastanejo tudi različni materialni stroški, ki niso vezani le na poškodbe avtomobila. Popravilo avtomobila tako ali tako povrne zavarovalnica, vendar pa oseba, ki je bila udeležena v prometni nesreči utrpi tudi druge materialne stroške.

Pri nesreči se velikokrat poškodujejo različni predmeti v avtomobilu, ki so na sedežu ali za sedežem. To pa so na primer računalnik, telefon, fotoaparat, kamere itd. Kot tudi pride do izpada dohodka, zdravljenje v zdravilišču in niste mogli opravljati svojega dela in ste utrpeli izpad prihodka. V takšnih primerih vam pripada ustrezna odškodnina, ki vam bo povrnila vso nastalo materialno škodo.

Ali nam je priznana odškodnina za hudo nesrečo in povrnjeno bodočo materialno škodo?

Zaradi hude prometne nesreče je pod vprašajem pridobitna dejavnost in se upošteva mesečni zaslužek, ki se izračuna za ves čas posameznikove predvidene delovne dobe, kjer je oseba postala invalid popolnoma izgubila pridobitno delovno zmožnost. Za mlado osebo se pridobi doživljenjska mesečna renta ali renta v enkratnem znesku (tako imenovana odškodnina). Potrebno je izkazati tehten razlog, ki je pogoj za izplačilo enkratnega zneska. Pri starejših osebah in pri osebah, ki imajo ohromelost telesa pa se pridobi mesečna renta, ki se izplačuje do spremembe okoliščine. V rento se štejejo (renta ali odškodnina) pomoč in nega na domu v višini vsaj 1300,00 eur na mesec in so vključeni predvideni še materialni stroški, ki zajemajo:

Odškodnina za prometno nesrečo - Invalidnost:

 • Prenovo bivalnega prostora za invalida
 • Stroški za profesionalno nego invalidne osebe
 • Nakup medicinskih pripomočkov
 • Izpad dohodka

Zakaj bi izbrali nas primeru prometne nesreče?

 • Za vas imamo brezplačno aplikacijo SOS Nezgode, ki si jo naložite na telefon in vam pomaga pri nesrečah z nasveti takoj na kraju nezgode.
 • Takoj vzpostavite stik z nami in imate brezplačno pravno svetovanje
 • Naše delo je strokovno in ažurno
 • Visoka in pravična odškodnina
 • Vodimo in svetujemo vam v času zdravljenja
 • Vedno smo vam na voljo, ko nas potrebujete
 • Pri nas imate zagotovljeno pravično poravnavo
Kakšno mnenje imajo stranke o SOS Nezgodah?
Uspešnost
Prometna nesreča

SOS Nezgode so mi pomagali pri odškodnini za prometno nesrečo in svoje delo so opravili zelo strokovno in hitro.

Marko M.
Delovna nesreča

Imela sem poškodbo desne roke zaradi poškodbe na delu. Pomagali so mi urediti visoko odškodnino za telesne poškodbe in svoje delo opravili izvrstno.

Maja S.
Prometna nesreča

Udeležen sem bil v hudi prometni nesreči. Okreval sem 5 mesec. Po kočani bolniški so mi uredili zelo visoko odškodnino. Izjemno sem bil zadovoljen z njihovimi pravnimi storitvami.

Rok M
Poškodba na javni površini

Priporočam SOS Nezgode, saj so mi uredili visoko odškodnino za poškodbe, katere sem utrpela zaradi padca na javni površini. Skozi celoten postopek so me vodili in mi dajali nasvete. Odlično opravljeno delo z strani SOS Nezgod.

Dragana K.

Uredimo vam pravično in visoko odškodnino!

Brezplačen posvet z pravnikom